Kenmerken

Type:
Vrijstaande woning

Bouwjaar:
1850

Aantal kamers:
11

Aantal slaapkamers:
6

Perceeloppervlakte:
970 m2

Woonoppervlakte:
515 m2

Inhoud:
1100 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving

Assendelft
Vogezen 4
Vogezen 4 te Assendelft

Assendelft
Nachtegalenpark 6
Nachtegalenpark 6 te Assendelft

Assendelft
Grasland 1
Grasland 1 te Assendelft

Assendelft
Aletta Jacobsstraat 35
Aletta Jacobsstraat 35 te Assendelft

Assendelft
Vaartdijk 27 A
Vaartdijk 27 A te Assendelft


Buurt 13

1679GE Midwoud | € 539.000,- k.k.


Buurt 13In het Rustieke Midwoud met zo'n 2200 inwoners, mogen wij u deze unieke woonstolp met rietgedekt dak aanbieden. De stolp is van origine uit 1850 maar is door de huidige eigenaar vanaf 2001 intern volledig gestript en opnieuw weer opgebouwd. We mogen nú spreken van een volledig geïsoleerde stolp met dubbel glas en modern doch klassiek interieur.

Indeling
De royale achtertuin is zeer fraai aangelegd met buxespaden en een flinke perenboom. Uw achteruitzicht is zeer fraai over de weilanden heen met als achterburen enkele paarden. De stolp is ongeveer 14,5 X 14,5 exclusief een later aangebrachte zijuitbouw alwaar nu een kantoor aan huis aanwezig is. De stolp herbergt nu 2 royale woonlagen en een extra zolderetage die nu alleen dienst doet als bergruimte. Ook hier kan desgewenst een woonetage van gemaakt worden. Ruimte alom. De 1e etage beschikt over een zeer royale algemene ruimte dat thans dient als huisbibliotheek. Rondom treft u vele kamers aan. Tevens zijn er twee luxe badkamers. Één algemene en één die toegankelijk is vanuit de master bedroom. Deze badkamer is modern qua inrichting en beschikt over een separate douche en een jetstream/ whirlpool. De master bedroom biedt tevens toegang tot de inloopruimte. Dit i.p.v. het woord kast.
Op de begane grond biedt de entree direct zicht op een royale en fraaie hal. Een doorkijk heeft u direct de unieke woonkamer is. Een woonkamer die bestaat uit meerdere delen. Vanuit de overloop is een kamer toegankelijk en de "Dars". De meeste mensen kennen dit als inpandige garage/ berging. Vanuit de overloop kan men de andere kant op waar men vanuit de biljartroom het kantoor of de doorloop kan betreden die o.a. toegang biedt tot het toilet, bijkeuken en uiteindelijk uitkomt in de flinke keuken dit v.v. is van tal van inbouwapparatuur. De woonkamer beschikt zoals gezegd over drie delen op verschillende niveaus. Deze woonkamer alsmede de keuken bieden toegang tot de prachtig aangelegde tuin met meerdere zitmogelijkheden. In deze tuin treft u ook een blokhut aan voor uw tuinspullen.
Parkeren kunt u op eigen erf. De Albert Heijn is op 5 minuten en de bus stopt voor de deur.
Wij nodigen u graag uit om deze unieke stolp eens te komen bewonderen.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Ook in deze omgeving

Heemskerk
Berliozstraat 5
Berliozstraat 5 te Heemskerk

Harmelen
Dorpsstraat 99
Dorpsstraat 99 te Harmelen

Andel
Dominee Talmalaan 5
Dominee Talmalaan 5 te Andel