Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1984

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Woonoppervlakte:
71 m2

Inhoud:
218 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Charlotte Brontéstraat 175

1102XC Amsterdam | € 200.000,- k.k.


Charlotte Brontéstraat 175In het afgelopen jaar is gebleken dat woningen in de Venserpolder "hot" zijn. Dat zal bij deze woning geen uitzondering zijn. Op en top verzorgd. Het gehele sanitair in net vernieuwd. U kunt letterlijk uw jas ophangen en gaan wonen. En dat allemaal op een steenworp afstand van de Arenaboulevard met tal van trendy cafe's, restaurants, de Ziggodome, de HMH(Avas live) en fraaie en grote winkels.

Een kleine rondleiding:
Binnenkomst complex, box op de begane grond. Trapopgang naar woning. Bij binnenkomst straalt het licht je eigenlijk al tegemoet. De woonkamer is aan de voorzijde en is heerlijke over de breedte waardoor er vele raampartijen zijn die het licht naar binnen brengen. Een enkele deur biedt de toegang naar het voorbalkon. Een doorloop leidt naar de keurige keuken. Een flinke kast biedt ruimte aan de wasmachineopstelling. De wanden zijn allemaal v.v. keurig stuukwerk. Het keurige keukenblok heeft een houten werkblad. Aan de achterzijde met toegang vanuit de keuken én vanuit één van de slaapkamers heeft u toegang tot het flinke achterbalkon met zicht over de binnentuin waar het groen u tegemoet komt. Het balkon is afgewerkt met fraaie siertegels.

De woning telt 2 slaapkamers. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het achterbalkon. De tweede slaapkamer is gesitueerd naast de woonkamer, aan de voorzijde van het appartement. De hal biedt verder nog toegang tot enkele bergkasten waar ook de opstelling van de CV ketel is. Het toilet is separaat, naast de badkamer. Beiden zijn onlangs helemaal vernieuwd in een fraaie stijl die iedereen zal aanstaan.

Wij adviseren u om snel te reageren.

Erfpacht afgekocht tot 2035
servicekosten 110 euro per maand
Oplevering in overlegReageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam