Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1905

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Woonoppervlakte:
80 m2

Inhoud:
275 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Chris Constant

Ook in deze omgeving


Cliffordstraat 18 I/II

1051GT Amsterdam (Staatsliedenbuurt) | € 400.000,- k.k.


Cliffordstraat 18 I/IIRoyaal 2 laags appartement met 2 slaapkamers, 2 balkons en een woonkeuken. Eigen grond!

Gelegen in de zeer gewilde Staatsliedenbuurt op een steenworp afstand van het bruisende Westerpark en nabij de gezellige Jordaan. Achter de klassieke gevel bevindt zich een uitstekend onderhouden woning verdeeld over de 1e en 2e etage. De living is ruim met aan de achterzijde de woonkeuken met toegang tot het balkon. Op de 2e etage zijn 2 slaapkamers, een stijlvolle badkamer en het 2e balkon. De fundering heeft een handhavingstermijn van 10-15 jaar. De VvE heeft de wens om de fundering te vernieuwen.

De woning bevindt zich op de 1e en 2e etage. Het is zeer rustig omdat de entree gedeeld wordt met slechts de eigenaar van de bovenste 2 etages.

1e etage:
Zodra je de woning binnen komt wordt je aandacht getrokken door de fijne lichtinval door de vele ramen. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouw apparatuur als een vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven, 4 pits gasfornuis en schouw. De keuken bestaat uit 2 gedeeltes zodat de ruimte vergroot wordt. In de keuken zijn 3 balkondeuren. In de woonruimte aan de voorzijde zijn 3 grote ramen en is de radiator fraai ingebouwd. Het 1e toilet bevindt zich bij de entree van de woning. De houten vloer is onlangs professioneel geverfd.

2e etage:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de voorzijde meet maar liefst 17 m2. Stijlvolle, open badkamer met inloopdouche met hard glazen deur, 2e toilet en wastafel met meubel. De wasmachine en de droger kunnen netjes in de vaste kasten geplaatst worden. De CV ketel is uit 2018. Het 2e balkon strekt zich net als op de 1e etage over de gehele breedte van de woning en is toegankelijk vanuit de badkamer en de 2e slaapkamer. Op de vloer ligt een eiken houten vloer met brede delen.

De woning is gelegen op eigen grond. De servicekosten zijn € 100,- per maand.

Funderingsonderzoek uit 2016 heeft uitgewezen dat de handhavingstermijn van de fundering 10-15 jaar betreft. De VvE heeft besloten om het herstel op korte termijn uit te voeren. De kosten komen voor rekening van koper (2/5e aandeel) en de andere 2 eigenaren. De offertes voor het herstel zijn beschikbaar. Het herstel zal circa 4 maanden duren en de woning kan gewoon bewoond worden.

De ligging van de woning is ideaal, in een rustige straat met het Westerpark als achtertuin waar je o.a. fijn kunt hardlopen en BBQ’en. Hier is altijd iets te doen of te zien met op de zondagen de gezellige Sunday Market en The Neigbourfood Market en in de zomer bijna wekelijks festivals waaronder Rollende Keukens. Op steenworp afstand zijn er vele leuke cafés met terrassen en restaurants. De Jordaan en de gezellige winkelstraat Haarlemmerdijk zijn slechts een paar minuutjes fietsen.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- 2 laags appartement
- Woonkeuken
- 2 balkons
- 2 slaapkamers
- Stijlvolle open badkamer
- Fantastische locatie in de Staatsliedenbuurt
- Servicekosten € 100,- per maand
- Handhavingstermijn fundering 10-15 jaar. VvE heeft de wens om de fundering te vernieuwen.
- Op korte termijn beschikbaar

Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Eerste woonlaag
Tweede woonlaag

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam