Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1974

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Woonoppervlakte:
108 m2

Inhoud:
332 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Gouden Leeuw 708

1103KP Amsterdam | € 235.000,- k.k.


Gouden Leeuw 708Dit appartement is van het grote type. Maar liefst 108m² groot. De eigenaar heeft in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in isolatie. Zo zijn alle kozijnen en de schuifpuien vervangen en heeft de woning nu geheel dubbel glas. Ook zijn de gevels allemaal onlangs geïsoleerd. De woning is gelegen op de eerste etage en op de begane grond heeft u een eigen berging.

Een kleine rondleiding door de woning: Trapopgang of lift naar etage. Op de etage zijn de stortkokers voor klein vuil nog steeds actief. Entree woning. De woning is v.v. laminaat in plavuizenmotief. De hal biedt toegang tot de natte cel welke als tweede badkamer gebruikt zou kunnen worden. De aansluiting voor douche is er nog. Tevens is er en wastafel.

De woonkamer heeft een schuifpui naar het driehoekige balkon. Tevens is er entree naar, twee naast elkaar gelegen slaapkamers. De open keuken is in een L-opstelling geplaatst en al wat ouder.
De derde slaapkamer heeft ook middels een schuifpui toegang naar een tweede balkon. De badkamer met kunststof wandafwerking beschikt over een toilet, ligbad (jacuzzi), en badmeubel.

Een zeer groot type appartement en toch nog betaalbaar. Een kleine waarschuwing….. reageer snel want ervaring leert dat woningen als dit binnen twee weken verkocht zijn.

De ligging t.o.v. openbaar vervoer en auto zijn ideaal. De metro is op 200 meter lopen en u bent dan binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal. Met de auto zijn uitvalswegen A10, A1 en A9 allen binnen handbereik. Winkels zijn net naast het metrostation.

Woonoppervlak 108m²
Actieve VVE: servicekosten 277 euro per maand. Dit is inclusief stookkosten (VS) en warm water
De erfpacht is afgekocht tot 2024
Parkeren gratis.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam