Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1941

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Woonoppervlakte:
72 m2

Inhoud:
234 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Granidastraat 72 hs

1055HP Amsterdam | € 325.000,- k.k.


Granidastraat 72 hsAan een brede straat in de geliefde Bos en Lommer mogen wij u dit appartement aanbieden met een royaal balkon en.... eigenlijk alles wel royaal. Dit appartement is ooit gebouwd als een 5-kamerwoning. Doordat er in het verleden al enkele wanden zijn weggehaald is het thans een appartement met een heerlijk grote woonkamer en 2 royale slaapkamers. De woning is niet overdadig luxe maar hier betaalt u ook niet voor.

Entree gebouw met berging in de onderbouw. 10 tredes omhoog leiden naar de woning. Entree, hal; meterkast met slimme meter. Aan de achterzijde van de woning een zeer royale slaapkamer welke is gecreƫerd uit twee kleine slaapkamers met beide toegang tot het balkon. Vervolgens daarnaast een eenvoudige keuken met losse apparatuur en ook toegang tot het balkon. De laatste ruimte aan de achterzijde is ook een zeer royale slaapkamer, wederom met toegang tot het balkon. De achterzijde is vrijwel geheel onderhoudsvrij dankzij de kunststof kozijnen... Dit geldt overigens ook voor de voorzijde.

De living is zeer royaal aangezien dit ook een ruimte is die voorheen ook bestond uit een woonkamer en slaapkamer naast elkaar. Doordat de woonkamer in de breedte is en vele ramen heeft is het zeer lichte ruimte. Fraai is ook de natuurstenen schouw waar vroeger de kachel heeft gestaan. De woning is nu voorzien van centrale verwarming door de gehele woning heen.

Vanuit de hal is het geheel betegelde toilet te bereiken en de badkamer voorzien van open douche radiator en wastafel.

In de onderbouw is een zeer royale berging beschikbaar. De fiets hoeft dus niet op straat en dan is er nog voldoende ruimte over.

de servicekosten zijn 114 euro maandelijks
de erfpacht is langdurig afgekocht tot 30-09-2052

Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Tuindorp)
Meteorenweg 259
Meteorenweg 259 te Amsterdam (Tuindorp)

Amsterdam
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam

Amsterdam (Oud West)
Lootsstraat 26 III
Lootsstraat 26 III te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (De Baarsjes)
Crynssenstraat 61 I
Crynssenstraat 61 I te Amsterdam (De Baarsjes)

Amsterdam (Nieuw West)
Burgemeester Hogguerstraat 677
Burgemeester Hogguerstraat 677 te Amsterdam (Nieuw West)