Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1924

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Woonoppervlakte:
47 m2

Inhoud:
135 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Javastraat 144 1

1095CK Amsterdam | € 275.000,- k.k.


Javastraat 144 1In het meest geliefde, rustige gedeelte van de Javastraat mogen wij dit onverwachte en prachtig verbouwde appartement aanbieden. Nu eens niet zo’n recht toe, recht aan appartement maar een appartement met een verrassende indeling. Een woning waar je je direct thuis zult voelen. Een woning die je na je aankoop, en na je levering, direct kan bewonen. Alles is namelijk tiptop in orde.

Dit leuke gedeelte van de Javastraat bevindt zich net achter de alom bekende en gezellig terrassen voor bijvoorbeeld het Badhuis en het Javaplein maar ook op 50 meter afstand van restaurant “De Wilde Zwijnen:”. In de nabije omgeving zijn tal van andere restaurants e.d. om heerlijk het Amsterdamse leven te leven.

Een kleine rondleiding:
entree complex, keurig verzorgd trappenhuis met een hardhouten trap en op de eerste etage treft u de entree van de woning aan. In de gang heeft u nog de vernieuwde meterkast. Bij binnenkomst ziet u direct de keurige afwerking. Als je als makelaar meteen een “big smile” op je gezicht krijgt dan mag dat wel wat zeggen. De vloeren zijn v.v. een fraaie laminaatvloer, in de breedte gelegd. De wanden en plafonds zijn allen glas afgestuukt. De huidige indeling laat zien dat de woonkamer sfeervol is maar er toch ook nog ruimte is voor een royale eettafel. Dit alles is aan de achterzijde van de woning gesitueerd, evenals de keuken. De achterpui is geheel uitgevoerd in kunststof. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het brede balkon dat over de gehele breedte is gesitueerd. Op dit balkon is een bergkast waarin de CV ketel is geplaatst. Er is ook flink wat lichtinval dankzij de 2 grote ramen in de woonkamer én door de ramen en deur in de open keuken.

Aan de voorzijde is de slaapkamer gerealiseerd. Een meer dan royale slaapkamer met een grote schuifkastenwand. Ook hier is weer volop lichtinval dankzij de vele ramen met isolatieglas.

De badkamer is ook verrassend groot van afmeting. In het middendeel is een separate kast voor de wasmachine. Deze kast biedt ook de scheiding tussen het fraaie wandcloset en het ligbad met douche. Verder is de badkamer geheel betegeld en heeft het nog een designradiator.

Om te weten:
De erfpacht is langdurig afgekocht tot 2049
De servicekosten zijn 69,50 per maand
De oplevering is in overleg
Parkeren middels parkeervergunning. Momenteel is er geen wachttijd om deze te verkrijgen
Openbaar vervoer op 100 meter.
Ringweg A10 binnen 5 minuten te bereiken met de auto


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam