Kenmerken

Type:
Appartement

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
4

Woonoppervlakte:
158 m2

Inhoud:
609 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Zeeheldenbuurt)
Barentszstraat 185
Barentszstraat 185 te Amsterdam (Zeeheldenbuurt)

Amsterdam
Sint Jacobsstraat 10
Sint Jacobsstraat 10 te Amsterdam


Karthuizersdwarsstraat 24

1015KP Amsterdam (De Jordaan) | € 1.100.000,- k.k.


Karthuizersdwarsstraat 24WAARSCHUWING!! Indien u dit object gaat bekijken zal dit leiden tot een moment dat u weer weg moet, maar dit eigenlijk niet wilt. Hoe kan het anders bij een woning waar ook de makelaar met een “big smile” op zijn gezicht rondloopt, want objecten als deze kom je in hartje Amsterdam niet vaak tegen!

De 5-kamerwoning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij de Westerstraat in de Jordaan. Het is gelegen op de begane grond van een complex dat totaal 5 appartementen telt. Het pand dateert uit 1890 en huisveste tot de jaren 70 een meubelfabriek. De layout van het appartement in de oude fabriekshal is werkelijk uniek. Niet alleendoor de royale leefkeuken, maar vooral door de ruim 4 meter hoge plafonds en de aanwezigheid van unieke functionele vides.

Een kleine rondleiding treft u hier alvast aan. U betreedt het pand via een imposante hal met toegang tot een fietsenstalling, berging en een trapportaal naar het gemeenschappelijke ruime dakterras. Entree woning: direct is de fraaie houten vloer te zien die door gehele woning is gelegd. Ook valt meteen de speelse layout op. We treffen rechts eerst een ruimte voor de wasmachine en droger. Het fraaie toilet ernaast is geheel in stijl. De entree gaat over in een centrale ruimte van waaruit vrijwel alle kamers kunnen worden bereikt. De centrale ruimte staat in open verbinding met de keuken, of liever gezegd, de leefkeuken. Meer dan royaal, veel lichtinval door hoge ramen en sfeervol,mede door de gezellige houtkachel. In deze keuken van bijna 4,30m hoog treft u o.a. een vaatwasser aan, een rvs fornuis met 6 pitten en oven, een kokend waterkraan, een combimagnetron en een USA-koelkast. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen.
Vanuit de centrale ruimte bereikt u via dubbele glazen deuren ook de woonkamer. Deze heeft eveneens de royale hoogte. De vide boven de woonkamer doet dienst als werkplek/kantoorruimte. Vanuit deze sfeervolle woonkamer kunt u rechtstreeks de straat bereiken middels een eigen achterdeur. Het bankje voor de gevel geeft u in de zomermaanden de mogelijkheid om de gezelligheid en de sfeer van de Jordaan tot u te nemen. Onder genot van een glaasje wijn wellicht?
Terug naar de centrale ruimte. Van daaruit bereikt u ook drie slaapkamers en een badkamer met vloerverwarming, een designradiator, een dubbele wastafel en een inloopdouche met een fraaie afvoergoot. Een separate kast in de badkamer biedt toegang tot de CV-ketel. Maar deze badkamer is niet de enige. Boven is er nog een tweede badkamer met ligbad. Deze is onlangs vernieuwd met fraai stuukwerk en natuursteen. Ook is hier een tweede toilet.

De twee kleinere/kinderslaapkamers hebben ieder een eigen vide. Éen van deze slaapkamers heeft een bed op de vide. En als u denk dat het kind altijd de ladder op en af moet dan heeft u het mis. Vanaf de centrale verdieping is er een speciale kindertoegang tot deze slaapplek. De ruime masterbedroom is in de hoek van de woning gelegen en heeft daardoor ramen aan twee zijden. De bovengelegen vide is ingericht als walk-in-closet.

Een open trap leidt tot de bovenetage waar u de toegang heeft tot de talloze vides boven de eerder genoemde ruimtes op de begane grond. Zo ook tot de werkkamer die zich boven de woonkamer bevindt. U heeft vanuit de centrale verdieping een prachtig uitzicht over de woonkeuken. U heeft ook toegang tot de tweede badkamer en er is nog een extra kamer aanwezig die als logeerkamer is ingericht. De twee grote (licht)ramen kijken uit op de centrale hal.

Om te weten:
-Geen erfpacht maar eigen grond
-Servicekosten 200 euro per maand
-VVE met 5 leden
-Oplevering voorkeur 1 aug. 2018
-Parkeren met vergunning.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Staatsliedenbuurt)
Cliffordstraat 18 I/II
Cliffordstraat 18 I/II te Amsterdam (Staatsliedenbuurt)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 6 B
De Clercqstraat 6 B te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Granidastraat 72 hs
Granidastraat 72 hs te Amsterdam

Amsterdam (De Baarsjes)
Crynssenstraat 61 I
Crynssenstraat 61 I te Amsterdam (De Baarsjes)

Amsterdam (Nieuw West)
Burgemeester Hogguerstraat 677
Burgemeester Hogguerstraat 677 te Amsterdam (Nieuw West)