Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1971

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
4

Woonoppervlakte:
100 m2

Inhoud:
280 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Kleiburg 333

1104EA Amsterdam-zuidoost | € 239.000,- k.k.


Kleiburg 333


Nog nooit is er zo'n mooi appartement verkocht in dit complex. De afwerking is fenomenaal en in een stijl die iedereen aan zou staan. Al deze werkzaamheden zijn uit 2016-2017. Het appartement telt maar liefst 4 slaapkamers waarvan één is toegevoegd bij de hoofdslaapkamer zodat een riante inloopkast annex kleedruimte is ontstaan.

De royale woonkamer en twee slaapkamers bieden beiden toegang tot het riante balkon dat over de gehele breedte van het appartement is gesitueerd. De afwerking in de woonkamer is een lust voor het oog. Alles strak afgestuukt en alles net fris in de verf. De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en is voorzien van vrijwel alle denkbare inbouwapparatuur en een dubbele oven waarvan één ook met magnetronfunctie. Verder is er natuurlijk een vaatwasser, een koelkast, vrieskast, RVS afzuigkap en een inductiekookplaat. De luxe die we in de woonkamer en in de keuken tegenkomen wordt eigenlijk doorgetrokken door de gehele woning heen. Wie wil er niet zo een mega luxe badkamer als in deze woning. De foto's zeggen wellicht meer dan woorden.

De laatste twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gerealiseerd. Het toilet is separaat en heeft dezelfde afwerking als de badkamer. Alhier is fraai de stadsverwarmingsunit verstopt.

Dit appartement dat gelegen is op de 4e etage beschikt natuurlijk ook nog over een eigen berging op de begane grond maar het complex heeft ook nog een algemene fietsenberging.
Kenmerkend in de omgeving is de vele nieuwbouw met luxe woningen en groenvoorzieningen maar ook zeker sportvoorzieningen. Op nog geen 50 meter afstand zijn er openbare tennisbanen een voetbalveldje en een trimparcours te vinden. Maar de ultramoderne stadsparkfitness mag zeker niet ontbreken. Nog 50 meter verder zijn de winkels er al.

De VVE IS actief en gezond en er wordt jaarlijks vergaderd.
De servicekosten zijn 214 euro per maand maar dit is incl. een voorschot in de stookkosten en de berging.
De erfpacht is afgekocht tot 30-12-2054


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Noord)
Marskramerstraat 80
Marskramerstraat 80 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Staatsliedenbuurt)
Cliffordstraat 18 I/II
Cliffordstraat 18 I/II te Amsterdam (Staatsliedenbuurt)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 6 B
De Clercqstraat 6 B te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Granidastraat 72 hs
Granidastraat 72 hs te Amsterdam

Amsterdam (De Baarsjes)
Crynssenstraat 61 I
Crynssenstraat 61 I te Amsterdam (De Baarsjes)