Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
2003

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Woonoppervlakte:
69 m2

Inhoud:
209 m3

Aanvaarding:
direct

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Lederambachtstraat 226

1069HM Amsterdam | € 210.000,- k.k.


Lederambachtstraat 226Wordt u de gelukkige eigenaar van dit lichte appartement in een omgeving die meer en meer in trek komt? De woningen vliegen hier letterlijk weg. Om u een beeld te geven van deze woning volgt hier een kleine rondleiding door de woning.

De woning is gelegen op de 1e etage. De hal is lekker ruim en biedt toegang tot vrijwel alle vertrekken. Meteen valt ook de keurige laminaatvloer op welke de woning een modern aanzicht bezorgt. De badkamer is de eerste ruimte. Deze is geheel betegeld en v.v. de wasmachineaansluiting, een wastafel en een zeer luxe systeemdouche met regenstand en massagestand. De volgende ruimte is een flinke kast waar ook het mechanisch ventilatiesysteem geplaatst is en de HR-CV ketel van Intergas. Deze is ca. 9 jaar oud dus gaat nog wel even mee. Verder is er nog een royale bergkast. Het separate toilet heeft een wastafeltje en een modern wandcloset.

De woonkamer is lekker licht dankzij de grote raampartij. We mogen ook gerust zeggen dat de woonkamer ruim is. Middels openslaande deuren kunt u het balkon op… of moeten we zeggen “terras” met zijn 7 m². De ligging is op het westen. Dus de middag en de avondzon. Beter kan haast niet. De keuken is aan de voorzijde en is geplaatst in een L-opstelling. In deze keuken tal van apparatuur waaronder een combimagnetron, vaatwasser en een inbouw koelkast.

Door de royale ruimte van de kamer en keuken, die naast elkaar gelegen zijn, wordt er regelmatig een verbouwing toegepast voor de mensen die en extra slaapkamer nodig hebben. De keuken wordt dan verplaatst waardoor deze 11m² grote ruimte als slaapkamer gebruikt wordt.

Op de begane grond heeft u nog een eigen berging.
De locatie is zeer fijn. Het centrum op een kleine 20 minuten in een zeer groene omgeving. Uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand. In de buurt zijn veel speelvoorzieningen wat de omgeving extra vriendelijk maakt. Groot Winkelcentrum Osdorpplein en het Ecuplein zijn beiden ook op zeer korte afstand. Scholen, sportscholen, theater de Meervaart, winkels, tuincentrum….. het lijkt wel alsof alles om deze woning is gebouwd.. Het parkeren is hier nog gratis. Tram 1 en 17 zijn op 5 minuten en het is 10 minuten lopen naar bus 69 die u naar Schiphol brengt.

ps. Deze woning zou geleverd kunnen worden inclusief het volledige interieur. Emigratie is namelijk de verkoopreden.


Wat u ook wilt weten:

-Servicekosten ca. € 110,-- per maand
-Erfpachtcanon afgekocht t/m januari 2055
-Het gebouw is gebouwd ca. 2003/2004 ingrijpend gerenoveerd.
-De VVE is actief en gezond


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam