Kenmerken

Type:
Benedenwoning

Bouwjaar:
1980

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Woonoppervlakte:
83 m2

Inhoud:
250 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Logger 51

1186RN Amstelveen | € 250.000,- k.k.


Logger 51


Dit luxe appartement heeft een heerlijke ligging op de begane grond van een zeer gewilde woonomgeving. Ervaring van de afgelopen maanden heeft geleerd dat er veel interesse is in deze appartementen. Daarbij is dit appartement ook nog eens keurig verzorgd en heeft maar liefst 3 slaapkamers.

U heeft de beschikking over een twee eigen bergingen op de begane grond waarvan er één direct naast de woning is gelgen.. De centrale hal ziet er luxe uit en wordt keurig onderhouden en schoongemaakt. De entree van de woning leidt u naar de hal. Direct links heeft u een keurige en geheel betegelde badkamer met een douche in de hoek v.v. cabine. Ook is er een designradiator, een badmeubel en een wasmachineaansluiting. In de gang is er tevens toegang tot een royale inloopkast/gangkast.
Vervolgens zijn er 2 slaapkamers naast elkaar gelegen. De 3e slaapkamer is door de eigenaar bij de woonkamer gevoegd maar zou desgewenst ook weer in ere hersteld kunnen worden. Deze woonkamer is licht dankzij de grote ramen en beschikt over een eenvoudige open keuken die middels een bar wordt afgescheiden van de woonkamer. Als u naar buiten kijkt dan kijkt u uit over groen en struiken. Op de vloer is er een parketvloer welke ook doorloopt in de vergroting die is ontstaan door het bijvoegen van de 3e slaapkamer, zoals al eerder gemeld. Vanuit deze ruimte heeft een prettig terras/balkon als buiten.

De servicekosten zijn maandelijks € 259,00. Dit lijkt veel maar vergeet niet dat uw ruime voorschot in de stookkosten ook inbegrepen is.

De locatie: Het appartementencomplex is gelegen in een rustig gedeelte van Amstelveen, zeer nabij de winkelcentra Groenhof en Middenhof. Op loopafstand zijn deze centra bereikbaar. Ook het stadshart is binnen 10 minuten te bereiken.

Gezien de huidige gewildheid adviseren wij u om snel te reageren.

Eigen grond


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Apartement
Berging 1
Berging 2

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam

Amsterdam (De Baarsjes)
Crynssenstraat 61 I
Crynssenstraat 61 I te Amsterdam (De Baarsjes)