Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1999

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Woonoppervlakte:
108 m2

Inhoud:
332 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Mezquitalaan 118

1064NS Amsterdam (Oostoever) | € 385.000,- k.k.


Mezquitalaan 118Een modern jong complex in een moderne omgeving. Dit appartement beschikt over een magnifiek uitzicht vanaf de 14e etage over de Sloterplas en wijde omgeving. In de zomer naar het strand? Bij helder weer kunt u zien hoe het weer aan de kust is. Bij deze woning hoort ook een garage in de garagekelder. Met afstandsbediening kunt u eenvoudig de parkeerplaatsen bereiken.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers. En alle kamers, en ook de woonkamer, hebben een riant uitzicht en alle wanden zijn onlangs gestukadoord en geschilderd. Binnen voelt het als vakantie. Buiten deze twee slaapkamers is er ook nog een serrekamer aanwezig, ook wel loggia genoemd. Deze is ook in het formaat slaapkamer maar wordt zo niet benoemd. De dubbele glaswand zet zo ook de fraaie keuken in het zonnetje.

Een kleine rondleiding....
entree, hal met toegang tot het toilet met fonteintje, de badkamer met ligbad, douchecabine en 2e toilet. Deze badkamer is flink van afmeting en geheel betegeld in een stijl van deze tijd. Hij is zelfs nog vergroot tijdens de bouw door het toevoegen van een gedeelte dat als berging gepland was. Daardoor heeft u nu een extra royale badkamer. Een aparte berging in de hal biedt plaats aan de cv installatie en de opstelling voor de wasmachine. De CV betreft een compacte HR ketel. In de hal bevindt zich ook het separate 2e toilet.

In de woonkamer heeft u één wand die volledig van glas is gemaakt. Natuurlijk is dat de zijde die uitkijkt over de Sloterplas. De riante woonkamer wordt semi-open gekoppeld met de keukenruimte. Deze flinke (Siematic) keuken is geplaatst in dubbele opstelling en is v.v. diverse inbouwapparatuur. Naast deze keuken bevindt zich de eerder genoemde serrekamer/ loggia. Deze is te betreden middels een schuifpui.

In de onderbouw heeft u ook nog de beschikking over een eigen berging.

Ligging: In de gewilde woonwijk "De Oostoever". Een kenmerkende omgeving aan de Sloterplas met winkels, scholen, ringweg en openbaar vervoer binnen handbereik. De Oostoever is een woonwijk dat geheel nieuw is opgezet rond het jaar 2000. De wijk is een wijk op zich, dat zich kenmerkt door het hoge percentage aan koopwoningen. Een prettige woonomgeving.

De VVE van het complex is actief en wordt professioneel beheerd.
servicekosten: €. 160,- per maand (incl. opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
Ondergrond: erfpacht welke is afgekocht tot mei 2047.

Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam