Kenmerken

Type:
Tussenwoning

Bouwjaar:
1970

Aantal kamers:
6

Aantal slaapkamers:
5

Perceeloppervlakte:
151 m2

Woonoppervlakte:
138 m2

Inhoud:
385 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving

Diemen
Bomenrijk 21
Bomenrijk 21 te Diemen

Amsterdam
Tolkamerstraat 17
Tolkamerstraat 17 te Amsterdam

Amsterdam-zuidoost
Maldenhof 186
Maldenhof 186 te Amsterdam-zuidoost

Amsterdam
3e Kekerstraat 61
3e Kekerstraat 61 te Amsterdam

Amsterdam
Kloekhorststraat 309
Kloekhorststraat 309 te Amsterdam


Nijenrode 9

1121HN Landsmeer (Havezathe) | € 350.000,- k.k.


Nijenrode 9In de gewilde woonwijk de Havenzathe mogen wij u deze zeer riante eengezinswoning aanbieden. In de Havenzathe woont u voortreffelijk. Helemaal op deze locatie. De woning is gelegen aan de buitenrand op 1 van de meest gewilde hofjes van de wijk. Pal aan het wijkpark, 20 meter lopen en u bent er. Haaks op dit rijtje ligt een sloot (open vaarwater) die toegang biedt tot beschermd natuurgebied "`t Ilperveld" en recreatiegebied "Het Twiske". Ook de winkels zijn op loopafstand.

De woning is er één van het type "Jas ophangen en wonen". Hij is strak, modern, licht en vooral ruim.

Een kleine rondleiding. Laten we beginnen aan de voorzijde. Ideaal en kindvriendelijk. Het is meer een pleintje dat geheel autovrij is en direct toegang biedt tot het park. In de woning treft u een kleine hal aan, de meterkast en toegang tot het toilet, dat zwart betegeld is. Vanuit de hal komt u direct in de keuken. Het betreft een royale L-vormige keuken met diverse inbouwapparatuur. De gehele woning is strak afgewerkt met gladgestuukte wanden. Op de vloer treft u fraai laminaat aan. De woonkamer is v.v. een open haard. Tevens is er een uitbouw geplaatst.
De dichte trap leidt u naar de eerste verdieping. op deze verdieping is enige jaren geleden een slaapkamer omgetoverd tot een riante en luxe badkamer. Mét ligbad, separate douche, designradiator en design-wastafel. Hier treft u ook één van de twee wasmachineaansluitingen aan. De tweede is namelijk een etage hoger. Aan de voorzijde van de woning treft u de ouderslaapkamer aan. Ooit 2 kamers, nu één. Een 2e slaapkamer treft u nog aan, aan de tuinzijde.

Wederom treft u een dichte trap aan die leidt naar de tweede verdieping. Voorheen had deze verdieping een terras die vrijwel niemand in de wijk gebruikt. Deze is volledig opgebouwd waardoor er aan de straatzijde twee slaapkamers zijn ontstaan. Ook aan de tuinzijde treft u nog een volwaardige slaapkamer aan in een l-vorm.

De tuin is geheel bestraat en is toegankelijk vanuit de woonkamer. Aan u de keuze. Door de standaard deur op door de later geplaatste openslaande deuren. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de berging/garage in de achtertuin. Deze staat diagonaal opgesteld wat het binnenrijden vergemakkelijkt. Doordat deze garage nog een aparte hoek heeft, is er voldoende ruimte voor berging én uw auto + fietsen. Het dak is onlangs al vervangen.

Het is een heerlijke woning. Extra luxe is het alarmsysteem met videobewaking. Wellicht is dit wel één van de fraaiste in de wijk. Maak een afspraak en overtuig u zelf.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Volendam (Marinapark)
De Krom 246
De Krom 246 te Volendam (Marinapark)

Monnickendam
Bereklauw 30
Bereklauw 30 te Monnickendam

Amstelveen
Logger 92
Logger 92 te Amstelveen

Almere (Filmwijk)
John Fernhoutstraat 60
John Fernhoutstraat 60 te Almere (Filmwijk)

Almere
Picassoweg 49
Picassoweg 49 te Almere