Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1925

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Woonoppervlakte:
40 m2

Inhoud:
116 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving


Turnerstraat 11 hs

1076VA Amsterdam | € 275.000,- k.k.


Turnerstraat 11 hsMiddenin Oud Zuid in het vierkant Olympiakade, Turnerstraat, Sportstraat en Simsonstraat, Het gebouw is helemaal opgetrokken in Amsterdamse Schoolstijl, compleet met gebeeldhouwde versieringen en kleine torentjes bovenop. Alle gevels zijn in ere hersteld en ook binnen vind je veel oorspronkelijke details. Met liefde bewaard of in oorspronkelijke stijl teruggebracht. Zoals de roedes in de ramen.

Dit speels ingedeelde appartement met entresol is uitgerust met een moderne badkamer en keuken. De plafonds zijn afgewerkt in spuitwerk en de wanden zijn gesausd. Het appartement heeft ook nog een berging op de zolderverdieping. De woning voldoet technisch helemaal aan de eisen van nu. Uiteraard zijn de appartementen goed geïsoleerd, zowel tegen kou als tegen geluid. Het appartement is voorzien van een individuele HR-cv ketel en een zelfdenkend ventilatiesysteem. Kortom alles is vernieuwd en onderhoud is voorlopig niet nodig. Ook speels is het split-level effect tussen de woonkamer en de keuken. Ruimtelijk zijn de plafonds van bijna 4,20 meter hoog. Alvorens u de moderne badkamer betreed heeft u nog een aparte ruimte voor uw wasmachine en droger. Op de entresol zijn uw garderobemogelijkheden en de open slaapkamer. Trendy is het juiste woord.

Oud-Zuid is gewild. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. De monumentale huizen, het Vondelpark, de drukbezochte straatjes en de gezellige restaurants en trendy winkels dragen bij aan die heel eigen scene. Een beetje chic en toch hip. Om de hoek van de straat ligt de wereld aan je voeten. Met de fiets ben je zo in het centrum en met de tram vlakbij is de bereikbaarheid optimaal. Bovendien ben je met de auto binnen een paar minuten op de ring A10 en heel bijzonder aan Amsterdam, je kunt hier nog makkelijk voor de deur parkeren.

Het totale gebruiksoppervlak, incl de ruimte op de entresol is 40m².
erfpacht afgekocht tot 31-12-1-2056
berging op zolderetage


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam