Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1965

Aantal kamers:
2

Woonoppervlakte:
34 m2

Inhoud:
113 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Chris Constant

Ook in deze omgeving


Van Nijenrodeweg 478

1082HM Amsterdam | € 210.000,- k.k.


Van Nijenrodeweg 478Recentelijk gerenoveerd 2 kamer appartement gelegen op een geweldige plek nabij de stad en met een balkon op het zuiden.

Het appartement bevindt zich op de ideale 2e etage van een uitstekend onderhouden complex. Ideaal omdat je zowel met de lift als met de trap naar boven kunt. De woning is helemaal klaar gemaakt om direct naar toe te verhuizen. Zo is de luxe badkamer compleet nieuw, is de keuken aangepakt met o.a. een grote elektrische boiler, ligt er een nieuwe vloer, is de gehele woning geschilderd en is de meterkast uitgebreid. Het balkon ligt op het favoriete zuiden aan de rustige kant van het complex. Op de begane grond heb je een eigen berging.

De woning ligt in een groene omgeving aan de rand van het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Gelderlandplein met vele winkels en om de hoek van de Zuidas en het Amsterdamse Bos.

Indeling:
Gesloten entree op de begane grond. Je kunt kiezen om met de lift of met de trap naar boven te gaan. Op de 2e etage zijn 4 woningen in de portiek. Je komt binnen in een hal met de uitgebreide meterkast, garderobe en videofoon. De woonkamer is prachtig licht door de grote ramen en de zuidligging. De keuken is apart en is goed verzorgd met 4 gaspitten, schouw, wasmachine, koelkast en een nieuwe elektrische boiler.

De slaapkamer grenst direct aan de luxe badkamer met het toilet, inloopdouche met hardglazen wand, wastafel en volledige betegeling.

Vanaf het balkon op het zuiden heb je vrij uitzicht over het rustige plantsoen aan de achterzijde van de complex. Op de begane grond is een ruime berging zodat je je woning netjes kunt houden en veel spullen kunt opbergen.

De woning ligt op erfpachtgrond met een vaste canon van slechts € 45,83 per jaar tot 01-04-2038. Er is een zeer gunstig voorstel voor het eeuwigdurend afkopen van € 6.586,-

De Vve is financieel gezond en het complex is uitstekend onderhouden. De servicekosten bedragen € 58,93 per maand en het voorschot van de stookkosten is € 24,11 per maand.

Bijzonderheden:
- Gerenoveerd 2 kamer appartement
- Balkon op het zuiden
- Luxe badkamer
- Aparte keuken met diverse apparatuur
- Nieuwe laminaatvloer
- Volledig geschilderd
- Bereikbaar met lift en trap
- Berging op de begane grond
- Nabij Gelderlandplein, Amsterdamse Bos en Zuidas
- Servicekosten € 58,93 p.m. Voorschot stookkosten € 24,11 p.m.
- Gelegen op erfpacht grond met een vaste canon t/m 2038 van € 45,83 per jaar.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Appartement
Berging

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Tuindorp)
Meteorenweg 259
Meteorenweg 259 te Amsterdam (Tuindorp)

Amsterdam
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam

Amsterdam (Oud West)
Lootsstraat 26 III
Lootsstraat 26 III te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (De Baarsjes)
Crynssenstraat 61 I
Crynssenstraat 61 I te Amsterdam (De Baarsjes)

Amsterdam (Nieuw West)
Burgemeester Hogguerstraat 677
Burgemeester Hogguerstraat 677 te Amsterdam (Nieuw West)