Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1930

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Woonoppervlakte:
121 m2

Inhoud:
430 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Hans Schindeler

Ook in deze omgeving

Amsterdam
Van Ostadestraat 175 3
Van Ostadestraat 175 3 te Amsterdam

Amsterdam (De Pijp)
Rustenburgerstraat 309 3
Rustenburgerstraat 309 3 te Amsterdam (De Pijp)

Amsterdam
Henk Gortzakstraat 20
Henk Gortzakstraat 20 te Amsterdam

Amsterdam (Nieuw West)
Esther de Boer-van Rijkstraat 104 II
Esther de Boer-van Rijkstraat 104 II te Amsterdam (Nieuw West)

Amsterdam (West)
Rietveld Schröderpad 51
Rietveld Schröderpad 51 te Amsterdam (West)


Van Tuyll van Serooskerkenplein 36 3

1076NB Amsterdam | € 775.000,- k.k.


Van Tuyll van Serooskerkenplein 36 3Is het de locatie die telt of is het toch de woning. In dit geval is deze vraag overbodig want beiden zijn fantastisch. De locatie: midden tussen de Zuidas en het Stadionplein in Amsterdam Zuid met veel groen op het plein. De woning: Alles, werkelijk alles in deze woning is in orde. Niet alleen het formaat van alle kamers maar ook zeker de afwerking en wat te denken van een riant dakterras. Het plein is net voorzien van allemaal nieuwe speeltoestellen voor de kleintjes.

De rondleiding:
Centrale trap in de portiek naar de eerste etage. Eigen toegang vanaf de tweede etage. Hier begint ook echt de woning want in niets is meer herkenbaar dat er een overloop is geweest in het verleden. Op de derde etage aangekomen treffen we de woonkamer/ living aan. De ruimte en het licht komen je direct tegemoet. De living is gesitueerd aan de voorzijde. Nog meer licht komt hier binnen dankzij de erkerramen wat ook uw uitzicht in de straat vergroot. Alle ramen zijn overigens voorzien van dubbel glas. De plafonds zijn op zijn Amsterdam Zuids. Lekker hoog. Licht… ja, we noemden het al. De doorzon look (ramen voor een achter zonder tussenwanden) bieden een royale ruimte zeer veel lichtinval.

De keuken is aan de achterzijde van de woning en is geplaatst in een L-opstelling. Greeploos, RVS, wit, een wijnkoeler. Alles strak en modern. Openslaande deuren bieden toegang tot het balkon dat over de gehele breedte van de woning is gerealiseerd. U heeft zicht over de binnentuinen. Op deze etage is ook een werk- of slaapkamer. Ook vanuit hier is er toegang tot het balkon. Ook is er het toilet met een zeer fraaie afwerking. De betegeling is modern, er bevindt zich een wandcloset en een fonteintje. De garderobehoek is fraai uit het directe zicht. Vervolgens gaan we met de trap naar de 4e etage.

4e etage:
Alhier aangekomen op de overloop, met een lichtkoepel boven de trap, is er direct toegang tot het dakterras. Deze is afgewerkt met houten vloerdelen en is gelegen met een zonligging op het zuiden. De etage zelf is ook v.v. een parketvloer. De eerste slaapkamer biedt tevens toegang tot het dakterras. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning en heeft een dakkapel. Uniek is de zeer hoge nog in diagonale vorm. Desgewenst zou hier nog een vliering ingebracht kunnen worden. Een kast aan de overloop biedt ruimte voor uw wasmachine. De badkamer is een lust voor het oog. Ruim van afmeting met de luxe die je in deze woning mag verwachten. Een dubbele wastafel, een wandcloset, een ligbad, een separate doucheruimte en een designradiator. Het plafond is v.v. inbouwverlichting.
!!! Last but not least. Een vlizotrap vanaf de overloop biedt nog toegang tot een bergvliering. Deze is ruim op stahoogte.

Om te weten:
-alle deuren incl. krukken en beslag zijn vernieuwd
-Gehele woning v.v. fraai stuukwerk.
-Ligging centraal t.o.v. de Zuidas, de Beethovenstraat, Stadionplein met zeer nabij een franse bakker, de Marqt en een wijnwinkel.
- De erfpachtcanon bedraagt jaarlijks 683 euro


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Download als PDF
Download als PDF
Download als PDF

Ook in deze omgeving

Amsterdam
Lumièrestraat
Lumièrestraat te Amsterdam

Amsterdam (IJburg)
Johan van der Keukenstraat ong
Johan van der Keukenstraat  ong te Amsterdam (IJburg)

Amsterdam (IJburg)
Maria Austriastraat 71
Maria Austriastraat 71 te Amsterdam (IJburg)

Amsterdam (IJburg)
Jan Vrijmanstraat 279
Jan Vrijmanstraat 279 te Amsterdam (IJburg)

Amsterdam (Oost)
Javastraat 161 D
Javastraat 161 D te Amsterdam (Oost)