Kenmerken

Type:
Overig

Bouwjaar:
2008

Perceeloppervlakte:
322 m2

Woonoppervlakte:
52 m2

Aanvaarding:
in overleg

Ook in deze omgeving

Harmelen
Dorpsstraat 99
Dorpsstraat 99 te Harmelen

Midwoud
Buurt 13
Buurt 13 te Midwoud

Assendelft
Dorpsstraat 656
Dorpsstraat 656 te Assendelft

Assendelft
Dorpsstraat 14
Dorpsstraat 14 te Assendelft

Assendelft
Dorpsstraat 133
Dorpsstraat 133 te Assendelft


Vinkenkade 75 137

3645AP Vinkeveen | € 99.500,- v.o.n.


Vinkenkade 75 137Op het fraaie recreatieparkt "De tachtig Morgen" mogen wij u dit superdeluxe recreatiechalet aanbieden. De ligging op het complex is aan de verharde zijde, daar waar men 12 maanden per jaar gas, water en elektra heeft. De extra luxe bij deze grote plek is dat u ook de mogelijkheid heeft om 2 auto's of eigen erf te kunnen parkeren. Achter de carport is een houten hekwerk met openslaande deuren. In de wintermaanden kan de boot dus ook op het eigen erf. Het is hier echt genieten maar daar hoort natuurlijk wel de hedendaagse luxe bij. En dat heeft dit chalet. Vrijwel geheel onderhoudsvrij, airconditioning, twee slaapkamer, een sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken welke van alle gemakken is voorzien.

Het chalet is v.v. een licht laminaatvloer. Verwarming gaat middels de CV-ketel. De badkamer is v.v. een wandcloset, een badmeubel en de douche met cabine. In de grote slaapkamer is een flinke schuifkastenwand. In de kleine slaapkamer is ook voldoende bergruimte. Het chalet is fantastisch stijlvol ingericht. De volledige inrichting (op enkele privedetails na) is tevens ter overname.

Buiten gaat het genieten verder. Een fantastisch perceel met sierbestrating en hardhouten terras. Daarbij is er vrij recent nog een fraaie blokhut geplaatst. De dubbele parkeerplaats heeft openslaand achterdeuren zodat u ook hier uw tuin in kan.

details en kosten
- warmtelinten aanwezig
- perceel 322 m²
- overdracht direct. Geen overdrachtsbelasting, geen notariskosten
- per direct leverbaar
- huur standplaats ca 3500 euro per jaar
- div. kleinere kosten zoals toeristenbelasting, rioolbelasting en vuilafvoer ca .500 euro per jaar.
- geen hypotheek mogelijk, betreft recreatiewoningReageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ook in deze omgeving