Kenmerken

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1905

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
2

Woonoppervlakte:
52 m2

Inhoud:
194 m3

Aanvaarding:
in overleg

Uw makelaar

De makelaar die alles van deze woning weet:

Chris Constant

Ook in deze omgeving


Vrolikstraat 218 II

1092TV Amsterdam (Oost) | € 295.000,- k.k.


Vrolikstraat 218 IIMidden in bruisend Oost gelegen sfeervol appartement met 2 slaapkamers, royaal balkon op het zuidoosten en een berging op de zolderetage. De canon is langdurig afgekocht tot 2055.

De Vrolikstraat is een prachtige straat in hip Oost met veel populaire horecagelegenheden als Loetje, Bar Bukowski, Bar Louie Louie, Smokin’ Barrels en Hesp op loopafstand. Het Oosterpark en Park Frankendael zijn favoriete buitenlocaties in de directe omgeving. Met de fiets ben je in enkele minuten in De Pijp en in het centrum.

Het appartement bevindt zich op de 2e etage van een gerenoveerd en in 2006 gesplitst pand. Zowel het pand als de woning zijn uitstekend onderhouden en goed geïsoleerd. Er zijn 4 kamers waarvan 2 slaapkamers, een woonkamer en een eetkamer. De lichte woonkamer ligt aan de achterzijde met toegang tot een royaal balkon op het zuidoosten met vrij uitzicht. Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en balkondeur. Eenvoudige doch nette badkamer. Fijne ouderslaapkamer aan de voorzijde met een Frans balkon en toegang tot de 2e slaapkamer die thans in gebruik is als luxe inloopkast. Op de zolderetage is een ruime berging van maar liefst 11m2.

Indeling:
Entree van de woning in de gang met toegang tot de badkamer, keuken en de woonkamer. De balkongerichte woonkamer wordt optimaal verlicht door 2 balkondeuren en grote ramen. De sfeer is prettig door de fraaie schouw, de fraai omgebouwde radiatoren en de mooie en-suite deuren naar de eetkamer. Er is veel kastruimte in de vaste kasten. In het midden van de woning is de sfeervolle eetkamer. Deze ruimte is perfect voor een grote gezellige eettafel. De keuken is apart van de woonkamer, voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt toegang tot het balkon. Verder is er veel kastruimte, de wasmachineaansluiting en de CV opstelling (Intergas 2010).

De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en is ook opvallend licht door de balkondeuren naar het Franse balkon en de ramen tot aan het plafond. De slaapkamer is bijna 14 m2 groot met ook hier een fraaie schouw. De en-suite deuren kunnen naar wens geopend of gesloten worden. De 2e slaapkamer is toegankelijk vanuit de grote slaapkamer en is perfect als logeerruimte of een luxe inloopkast. De badkamer is eenvoudig maar keurig netjes onderhouden met een toilet, douche, wastafel, gedeeltelijke betegeling en een granieten vloer.

Het balkon strekt zich over de gehele breedte van de woning en is 5 m2 groot. Gelegen op het zuidoosten waardoor de zon hier rijkelijk te vinden is. Een heerlijke plek om de dag goed te beginnen in het zonnetje. Op de zolderetage is een ruime berging van 11m2 groot.

Een bijzonderheid is dat de woning vanuit het trappenhuis 2 ingangen heeft. Hierdoor is deze woning ook ideaal voor kinderen, studenten of huurders die de woning willen delen. De berging op de zolderverdieping meet 11,1 m2.

De VvE bestaat uit 56 leden en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam met een MJOP en is financieel gezond. De servicekosten bedragen € 108,75 per maand. De panden zijn in 2005 en 2006 gerenoveerd en gesplitst en worden goed onderhouden. De voorzijde zal in 2018 geschilderd worden

De woning bevindt zich op erfpachtgrond. De canon is langdurig afgekocht tot 01-06-2055.

Bijzonderheden:
- 4 kamer appartement
- 2 slaapkamers
- Woonkamer en eetkamer met fraaie en-suite deuren
- keuken met diverse inbouwapparatuur
- Balkon over de gehele breedte van de woning op het zuidoosten
- Berging op de zolderverdieping van 11,1 m2
- Gelegen in bruisend Oost met veel uitstekende horecagelegenheden op loopafstand
- Oosterpark en Park Frankendael in de nabije omgeving
- Financieel gezonde VvE met o.a. een MJOP
- Langdurig afgekochte canon 2055.


Reageer direct!

Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Brochure

Download de brochure van dit object:Aanmelden voor nieuwsbrief

Plattegrond

Appartement
Berging

Ook in deze omgeving

Amsterdam (Centrum)
Compagniestraat 60
Compagniestraat 60 te Amsterdam (Centrum)

Amsterdam (Noord)
Westerlengte 171
Westerlengte 171 te Amsterdam (Noord)

Amsterdam (Oud West)
De Clercqstraat 1 F
De Clercqstraat 1 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam (Oud West)
Nassaukade 340 F
Nassaukade 340 F te Amsterdam (Oud West)

Amsterdam
Korte Geuzenstraat 302
Korte Geuzenstraat 302 te Amsterdam