Mijn favorieten

Onze medewerkers

Collectief Makelaars

Hans Schindeler
Hans Schindeler
kantooreigenaar/ register makelaar / taxateur
Een woning kopen moet iets leuks zijn. Ik tracht de verkoop altijd zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Vooral voor de koper. Wij zijn geen tegenpartij. Wij zijn de expert. Dat hoort bij de werkmethodiek van onze organisatie. Natuurlijk staat het belang van u als verkoper voorop. Of natuurlijk van u als koper die mij heeft ingeschakeld voor de aankoopbegeleiding. Een organisatie waar alle makelaars 200% service en werk leveren. Dat kan maar op één manier. Door makelaars niet in loondienst te nemen maar juist die makelaars te nemen die bovenstaande leveren en ook 200% overtuigt zijn van hun kunnen. Alle makelaars zijn ondernemer. Ons motto: "een huis kopen is emotie, geen stenen en ramen". Dit geldt voor u als koper maar ook voor de eigenaar. Daar weten wij als geen ander mee om te gaan. Ik heb graag persoonlijk contact. Ik hoop ook dat mijn klanten mij niet meer zien als makelaar maar als een goede relatie die makelaar is. Continu training, ongeveer 60 uur per week, een "mensmens" zijn. Dat maakt het succes voor ons maar ook voor u als klant. Naast verkoop vind ik het ook fantastisch om na mijn aankoopbegeleiding die lachende gezichten te zien. Lachende gezichten van tevreden klanten. Mag ik u ook laten lachen? Een Collectief Makelaar is een makelaar die onderneemt. Voor zichzelf maar ook voor u.
Chris Constant
Chris Constant
Makelaar og.
Omdat je als klant altijd de beste makelaar wilt voor het aankopen en verkopen van je woning.
Ik ben als zelfstandig makelaar begonnen op het dieptepunt van de crisis en weet dus wat er nodig is om hard te werken. Ondanks de slechte marktomstandigheden ben ik direct succesvol geweest met vele tevreden klanten en een groot netwerk als resultaat. Je mag van mij verwachten dat ik altijd voor je klaar sta en me 100% zal inzetten om voor jou het beste eruit te halen.
Vanaf de kennismaking tot en met de overdracht sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten kantoortijden. Met veel persoonlijke aandacht en een rationele blik begeleid ik je gedurende het gehele proces. De 24 uurs mentaliteit zit bij mij in de genen en dat is nou net wat je nodig hebt in een makelaar. Mijn kwaliteiten zijn: no nonsens, slagvaardig, persoonlijk betrokken en een winnaarsmentaliteit.
Ad van der Star
Ad van der Star
Makelaar og.
Collectief Makelaars Amsterdam / van der Star Makelaardij Hilversum / Wie is Ad eigenlijk ? Een zelfstandig ondernemer die 7 dagen per week beschikbaar is voor zijn diensten aan de klant. Wilt u een woning aankopen – verkopen of verhuren dan bent u aan het juiste adres.
Is uw interesse gewekt bel gerust voor info kantoor Amsterdam 020-5356868 kantoor Hilversum 035-8100100 of mijn mobiele nummer 0653248421.
Een vrijblijvend informatief kennismaking gesprek voor mijn dienstverlening behoort altijd tot de mogelijkheden (ook buiten kantoortijden) Werkgebieden, de regio Groot "Amsterdam” en het "Gooi", voor bijvoorbeeld verkoop ontvangt u een gratis waardebepaling van uw woning, en kunnen we samen kijken naar uw mogelijkheden, het verplicht u tot niets.
Energieke persoon. Resultaat gericht. Afspraak is Afspraak. Actief en innovatief om het beste voor zijn klanten uit de transactie te realiseren. Samen werken is voor mij binnen mijn eigen onderneming zeer belangrijk. Want met elkaar kom je tot betere resultaten.
Specialisme: Goed in staat om resultaat gericht en zelfstandig te werken, waarbij de klant voor mij altijd op nummer 1 zal staan voor een goede, juiste en eerlijke dienstverlening.
Danai Keizer
Danai Keizer
hoofd binnendienst/ RMT i.o.