Mijn favorieten

Ons kantoor

Hier stond eerst het ‘Over ons’ gedeelte van de site

Gewoon omdat elke site dat heeft en omdat we behoorlijk wat te melden hebben over onszelf.

Toch is dit niet zo logisch, want het gaat om u!
Een klein beetje om ons dan. Want het is wel belangrijk dat we elkaar leren kennen. Het moet klikken.Wij zijn natuurlijk benieuwd wie u bent?

Wie er allemaal in uw gezin zitten, wat jullie graag doen als jullie thuis zijn. Maar we zijn ook benieuwd of u van lekker eten houdt, andere mensen en (leuke) winkeltjes? We kopen namelijk niet alleen het huisvoor u. De buurt krijgt u er namelijk gratis bij. Niet geheel onbelangrijk.

Voorstelrondje
Aangezien we nog niet weten wie u bent, beginnen we zelf maar met een voorstelrondje.
Laten we vooropstellen: ‘Out of the house’ is onze mentaliteit. Dit hebben we ook gekoppeld aan onze werktijden. We zijn niet alleen bereikbaar in het weekend en na 18u ’s avonds, we werken ook!

Wij: 
HansMichelChrisCarla,  Ad, en niet te vergeten Agnes, zijn allen zelfstandig ondernemer die graag met elkaar sparren. Dagelijks. Dus ook dagelijks een vergroting van kennis. Vandaar de naam Collectief Makelaars, niet meer en niet minder. Heel logisch toch?

Doordat we zelfstandig zijn, gaan we tot het uiterste. Voor u maar ook voor onszelf. Tja, daar zijn we ondernemer voor. Die enorme drive is wel aanwezig!

Collectief Makelaars

Kantoor Vestiging Collectief Makelaars

Adresgegevens

Joop Geesinkweg 701
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
KvK nummer: 34358980